ajsa luna
Kikeltető 2021

Ajsa Luna néhány éve kezdett el saját zenéket írni, az elmúlt évben viszont már Hundred Sins alapjaira is énekelt. Idén érkezett meg bemutatkozó EP-je ami azóta szépen gyűjti a lejátszásokat az online platformokon. Szövegei mesebeliek, az alapok pedig atmoszférikusak. Ha érdekel az igazi minőségi elektro-pop, ő a te előadód.

TOP 2 Idáig egy igazán jó számot ismerek tőle, amivel egy kicsit meg tudott fogni, és ez a debüt száma a videóval együtt. Fiatal előadó, érdekes sajátos stilusa van és az etnikai háttere, a multikulturalitás, érezhető zenéjében. Még nagyon hosszú út áll előtte hogy egy teljes értékű művész legyen, de abszolút adott rá a potenciál és már egy major kiadónál is szerződve van.

– Slowgod

Hundred Sins nálam önmagában garancia arra, hogy zeneileg valami baromi izgalmas dolgot fogok hallani, de ez a dal azért is működik annyira jól, mert Ajsa Luna sajátos személyiséget ad neki. Annyira jó látni, hogy egyre több fiatal énekesnő fedezi fel újra magának a magyar nyelvet, és nem csak valakikinek a magyar epigonjai próbálnak lenni.

– Sajó Dávid

Fasza zenei alap, fasza énekhang, faszán összerakott imidzs, a szó legjobb értelmében. Tök jó, hogy valaki magyarul csinál ilyen zenét, viszont a szándékosan nagyon elvont szöveg ebben az esetben számomra inkább az átadni kívánt üzenet rovására megy.

– Fekete Giorgio

Izgi produceri munka, erős koncepció, jó szöveg és dallamok, biztosan sokat fogunk még hallani ajsa lunaról. Azt érzem, hogy nagyon közel van hozzá, de még nem találta meg igazán a saját hangját, mondanivalóját amitől még inkább be tudna húzni ez a szám. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok a következő anyagaira, szurkolok.

– Czeglédi Szasza

Szép szám, nekem azért egy kicsit már vontatott a végére, a megszólalás is korrekt modern pop, bár van egy olyan érzésem, hogy az ilyen producerelés nem fog túl jól öregedni. A szöveg kicsit homályos, az azért lehetne izgalmasabb, főleg, hogy a zenében, de az énekdallamban sem történik túl sok minden.. de persze ez biztos nagyot fog menni, minden adottság megvan benne ehhez.

– Dorozsmai Gergő

Nekem alapvetően dilemma, hogy van-e helye a Kikeltetőben egy olyan előadónak, aki le van szerződve egy globális nagykiadóhoz, az első klipjét Miki357 rendezte, a zenét pedig Hundred Sins producerálta. Ettől függetlenül (vagy talán épp ezért) vitathatatlan, hogy magas minőségű a cucc. Az is látszik, hogy még nagyon a karrierje elején van a lány, és ha pont egy ilyen lehetőség kell neki, hogy egyről a kettőre tudjon lépni, akkor végülis miért ne.

– Kocsis Andris

 

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI