Ben Leavez
Kikeltető 2019

Ben Leavez egy experimental IDM zenei producer, aki modern zenei megközelítésekből inspirálódva dolgozik egy számára fontos hangvilág megalkotásán. Ezt a világot legjobban az alulhangszerelt túlgondolás, vagy túlhangszerelt meggondolás jellemzi. Zenéjében az instrumentalitást háttérbe helyezve erős szerepet kapnak a manipulált énekhangok és a komfortos akusztikai minőséggel szembeszálló gondolatok. Meg persze a torzítópedálok. Eddig kiadott két EP-jén leginkáb Flume, Tyler The Creator, Grimes, Lapalux, Iglooghost, hatásait lehet érezni.

Célja, hogy hazai fesztiválok és klub bulik mellett külföldre is eljusson zenéjével. A nem túl távoli jövőben pedig egy nagylemez is kilátásban van. Zenei munkássága jelenleg folyamatos formálódásban van, melyre legnagyobb erővel a közönség reakciói hatnak.

Szuper kis dalok, nagyon fasza produceri ötletek, remélem megtalálja a közönségét. Nekem az érződik, hogy ha az alkotó elhivatottan tanul és követi a nemzetközi esztétikákat, bátran kísérletezik és fejleszt akkor egész szuper cucc lehet belőle.

– Csete Manek Gábor

Nem igazán értek a műfajhoz, de tetszik, hogy a végletekig ki van dolgozva ez a dal, és minden más is amit hallottam tőle egy live set során. Szerintem nagyon letisztult és számomra végig érdekes tud maradni.

– Platon Sebő

 

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI