Hocuspony
Kikeltető 2021

A trú garázsszellemiség jegyében a tavaly egy próbatermi demóval debütáló és azóta is élőzenés formátumban operáló Hocuspony még nincs jelen zenemegosztó felületeken Valódi Stúdiós Felvétellel, de az idei feszitvál-, és klubszezon során számtalanszor lehetett találkozni velük és a nyers, koszos és energikus hangzásukkal, amihez ráadásul magyar nyelvű dalszövegek társulnak.

Amúgy ez egy nem rossz kis produkció, punk-metál befolyásokat lehet észlelni. A vokalisták gyengék bár nagy plusz a magyar nyelv, az instrumentál stabil, de nem különleges. De van létjogosultsága ennek a hangzásnak.

– Slowgod

Suttyó, hangos, gyors, prosztó mocsokság. Imádom.

– Sajó Dávid

Már a Kikeltető előtt is ismertem, többször hallgattuk már a turnébuszban. Nagyon várom, hogy szülessen majd egy olyan minőségű felvétel, amin végre megtudom, hogy miről is énekeltek :D

– Fekete Giorgio

Nagyon szeretem, hogy magyarul nyomják, ritka a garázs szcénában, ráadásul helyenként kiemelkedően fasza szövegekkel. Extra erősek azok a részek, amiket együtt énekelnek és elég bomba váltások vannak a számaikban. Jó karakterek vannak a zenekarban, nagyon várom, hogy legyenek vizuális tartalmaik, kíváncsi vagyok mennyire tudják ezt az „adottságot” maxon kihasználni.

– Czeglédi Szasza

Live @ A38 by HOCUSPONY

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI