Flanger Kids
Kikeltető 2021

A Flanger Kids egy elektronikus zenei duó, édes vokálokkal tarkított dalaik első fele egy napfényes délutánhoz, második része pedig egy koraesti felpörgéshez tökéletes társ. Devához hasonlóan Zságer Balázs szerződtette őket, első kislemezük idén áprilisban jelent meg. Nem kizárható, hogy a jövő évi fesztiválokon sokszor láthatjuk még őket

Nagyon ismerős ez az egész szám, a melódiák, remake gyanús. De nem rosszak a vokálok, kiváncsi lennék más stilusban hogy működnek az énekesnők.

– Slowgod

Ez egy nagyon másmilyen szám, mint amiket eddig tőlük élőben hallottam. És ebben tökre érzem a potenciált.

– Sajó Dávid

Szerintem ez zeneileg és hangzásilag egy nagyon kész dal! Nekem az ének kicsit lelóg a dalról, lehetne álmoskásabb, vagy sejtelmesebb, ahogyan a dal többi eleme.

– Platon Sebő

Majdnem lapoztam a refrén előtt, addig picit generikusnak éreztem, de hál istennek a varázslatos videó meg a szép hangzás (mindegyik szintihang, dobtól a lead-ig tökély) lekötött addig. Viszont NAGY refrén lett belőle, és onnantól a szám is elkezdett élni (jó, hogy nem jön vissza a verze!).

– Dorozsmai Gergő

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI