Kati Wintermans
Kikeltető 2021

Kati Wintermans idén tavasszal debütált egy Thomas High aka Siagával közös EP-vel, a ’The Hidden Room’ pedig a maga lüktető beatjeivel, a légies énekkel és a letisztult stílusával már akkor felkeltette az érdeklődésünket. A Kikeltetőre egy lecsupaszított, akusztikus verzióját hozta az ’Out’ című dalnak, ami madárcsicsergéssel, ukulele kísérettel és egy nagyon profi klippel merít el minket Kati gyönyörű hangjában.

TOP 3 Nekem ő a legjobb énekhang az egész mezőnyben. Magabiztosan nyomja angolul, családnevéből kiindulva holland vagy flamandnak tartanám, és ezt érezni lehet a kiejtésében is és a hangszínben amiben énekel. Szerintem itt van lehetőség egy komolyabb karriere.

– Slowgod

Baromira érdekelne, hogy a madárcsicsergést utólag keverték-e rá vagy sem, de mindenképpen egy nagyon szép, őszintén tiszta produkció még úgyis, hogy eléggé unom már az ukulelézést.

– Sajó Dávid

Ha lenne egy ukuleléző szuper csaj groupom, mindenképp meghívnám Katit is, hogy játsszon velünk.

– Jezerszky Viki

Jónak nagyon jó, tényleg, tök színvonalas, viszont őszintén szólva nem igazán emlékszem már a dalra, számomra ez most kicsit egyhangú volt sajna. Ettől függetlenül kíváncsian követem a következő megjelenéseket, mert amúgy tehetségből nincs hiány.

– Fekete Giorgio

Gyönyörű hangja van Katinak, de én először a Siagával közös produkciót hallottam, és az nekem abban a hangszerelésben izgalmasabbnak hatott, mint a lecsupaszított verzió. Mindenesetre a dal és a vizuál is csodaszép, meglesném, mit hoz ki belőle élőben.

– Szigeti Patrik

 

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI