Human Ramen
Kikeltető 2021

Idén nyáron nagyot szólt a ‘yes no yes’ című debütáló albumuk, az emo/indie punkot művelő, többek közt Camp Koala, Umreti Fit és Észlelés-tagokból álló Human Ramen pedig azóta végigjárt egy csomó fesztivált és klubot, ahol kivétel nélkül megtáncoltatták a közönséget. Kíváncsian várjuk, mi lesz a következő dobásuk.

Nem hazudok, eléggé szépen egyben van ez a produkció. Jól passzol a női vokálista az erős instrumentáltrackre, az ének elfogadható, bár hiányolom belőle az erőt és kibontakozást és kár, hogy angol nyelven próbálkoznak.

– Slowgod

Egyre több itthoni zenekar fedezi fel magának a rendes emót, és ennek tökre örülök. Kicsit több dühöt mondjuk el tudnék viselni ebben a dalban, de kezdésnek nem rossz.

– Sajó Dávid

Az egyik legjobb zenekarnév, nem csak a mezőnyben. Nagyon szeretem az ének ritmizálását és erejét, sőt csomószor azt érzem, hogy a nagyon fasza dobolás emeli ki még inkább ezeket az király énektémákat.

– Czeglédi Szasza

Nosztalgia a nosztalgikus második hullámos közép-nyugati emo iránt – – de a kiváló énekes miatt mégis lesz saját hangja az egésznek, végig van benne egy szenvtelenség, ami miatt sikerül valódi érzelmeket kiváltani a hallgatóból, és nem csak tobzódni a zsánerben.

– Dorozsmai Gergő

Bevallom egy ideje már követem a Human Ramen munkásságát, és elég nagy rajongójuk vagyok. Különösen szeretem a gitártémákat és az énekesnő azonnal felismerhető angol akcentusát és intonációját. Láttam már őket többször élőben és úgy is kiváló volt, szóval nálam ők abszolút befutók.

– Kocsis Andris

Yes No Yes by Human Ramen

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI