Sophie M
Kikeltető 2021

Nem egészen friss már a budapesti Sophie M-sztori, új EP-jükkel azonban csavartak egyet az eddigieken a duó tagjai. A saját bevallása szerint is kevert műfajú pop projekt belevetette magát az elektronikus tánczenébe. Széles palettáról inspirálódnak, klasszikus zenétől a Soundcloud-rappig, céljuk új hangokat behozni – korábbi dalaik inkább egy nyugodt sétához, gondolkodáshoz alkalmasak, míg Cerberus EP-jük kifejezetten eklektikus, házibuli-kompatibilis.

Nagyon részzene, ismerem a formációt, palit személyesen is. Művészi itt a jelszó, de attól hogy, valami művészi, még nem jó zene.

-Slowgod

Kellemes, elmegy a háttérben, de ezen kívül semmi érzelmet nem vált ki belőlem.

-Sajó Dávid

Szerintem ez nagyon minőségi cucc! Jó a feeling, jó a lüktetés, elkap az egész összhang. Kiváncsi vagyok a projektre élőben! Főleg az érdekel, hogy lelkileg is meg tud-e érinteni a jövőben, mert ha igen, akkor nálam tök nagy hazai toplistás is lehet.

-Platon Sebő

Hmmmm, kicsire van attól, hogy nagyon tetszen, de sajnos nem lendül át egy fajta dzsemmelés szintű elnagyolt tagoláson.

-Dorozsmai Gergő

Kétségtelenül az idei mezőny legérdekesebb produkciója, ami valahogy tánczenéből ismerős témáknak ad pop-jam hangulatot. Nagyon szerettem a korábbi cuccaikat is, de ez az EP, aminek az egyik dalával jelentkeztek, egészen új és izgalmas irányokba nyithatja meg őket, amit én személy szerint nagyon várok.

-Kocsis Andris

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI