Hűvös
Kikeltető 2021

A Hűvös egy középiskolás örömzenélésből kialakult négy tagú zenekar. A 2020 nyarán alakult bandának eddig két száma érhető el online, azonban zenéltek már a például a Carson Coma előtt is. Karizmatikus frontemberük hangja megjegyezhető, romantikus dallamokkal és brit indie rock hangzással kombinálva. Sok a lehetőség bennük és jó úton haladnak az eladható, dúdolható, táncolható bandalét felé.

Jó a vibe a srácoknál, fiatalok és éhesek, viszont már jól játszanak. Egy kicsit a hangzás nekem unalmas, viszont stabil is egyszerre. A vokalisták átlagosak, a hangjuk nem rossz de nem igazán jó énekesek. De a potenciál többre adott.

– Slowgod

Nálam ez sajna kicsit kevés még most, de az alapok ott vannak ahhoz, hogy ez majd egyszer egy érdekes produkció legyen, csak még meg kéne találni azt a bizonyos plusz hangot, ami majd különlegessé teszi.

– Sajó Dávid

Őszintén szólva a Hűvös daloknál gyakran azt érzem, hogy az alap dalötlet egyszálgitárral gyakran erősebb, mint a zenekarilag összerakott végeredmény, ami gyakran kicsit kiforratlannak hat. Ez szerintem 18-19 évesen még belefér, pláne, hogy a frontemberben megvan a karizma. Egyébként pont tegnap játszottak előttünk Szegeden, jó buli volt, faszák voltak élőben, és ez abszolút pluszpont.

– Fekete Giorgio

Egy nagyon izgalmas zenekar, karizmatikus frontemberrel. Azt érzem, hogy az út elején járnak még, azonban talán bennük érzem a legnagyobb potenciált arra, hogy a következő időszakban egy meghatározó együttessé váljon a hazai zenei szcénában.

– Platon Gergő

Azt érzem, hogy sok van ebben a zenekarban, de nagy kérdés, hogy mennyit tudnak zeneileg fejlődni, sokféle új stílussal kell szerintem megismerkedniük a közeljövőben. Egyelőre nem találok benne újat, sztenderdeket hallok, meg egy tök jó énekhangot kevésbé bátor énektémákkal. Ez persze tök normális az elején, de remélem hamarosan találnak új inspirációkat.

– Czeglédi Szasza

https://www.youtube.com/watch?v=JSV5IAAULx0

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI