Filo zenekari fotó
FILO
2019 Top12

Fuchs Benjámin egyszerű dunakanyari kölyökként mutatkozik be, akihez mindig is közel állt a zene, úgy érzi, hogy számára ez az önkifejezés egyetlen formája. 10 éve játszik ütőhangszereken, a komolyzene világából váltott a hiphop újhullámára, hogy kiadhassa energiáját és szövegeit Filo nevezetű projektjében. Jelenleg egy friss EP-n dolgozik, erről küldött egy számot a Kikeltetőre. Tavasszal a trap és cloud rap előadókat bemutató On The Low eseményén láthattuk a Fészekben.

Nagyon fasza, energikus, melankolikus, internetmély az egész.

– Csete Manek Gábor

Nagyon tetszik a melankolikus hangulata ennek a számnak, jó a beat és a szöveg is, belehallgattam a többi cuccába is a srácnak, és az is rendben van. A legjobb hip-hop szerintem az idei mezőnyből.

– Kocsis Andris

Amikor végighallgattam az összes dalt, ez fogott meg leginkább. Nagyon jó az alap és a szöveg sem buta. Bevallom, nekem ez a műfaj még eléggé ismeretlen, ezért laikusan írom, hogy óriási!! Nagyon várom az élőt!!

– Platon Gergő

Nagyon tetszik az alap, tetszik, hogy nem a keménykedésről vagy az éjszakai életről szól a szám, de nem is ez az értelmiségi slam poetrys, rébuszokkal és kínrímekkel telepakolt megmondós halál, hanem egy majdnem kedves szerelmes szám. Egyedül az artikuláció hiánya zavar. Lehet, hogy nem kiejteni a szavakat műfaji sajátosság, és Ákosnak se kell lenni, de azért na.

– Csordás Zita

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI