Cz.K. Sebő idei Kikeltetős kedvencei
október 27, 2021

Megjelent a 34 zenekaros shortlistünk2021-es Kikeltetőre, a klubestekig pedig sorra vesszük, hogy melyik zsűritagunknak ki volt a három kedvenc előadója. Fekete Giorgio, Slowgod, Dorozsmai Gergő, Sajó Dávid és Balla Gergely után a Platon Karataev másik alapító frontembere, Cz.K. Sebő (szintén Kikeltetős alumni) mondja el, kik tetszettek neki a legjobban.

Sophie M

Szerintem ez nagyon minőségi cucc! Jó a feeling, jó a lüktetés, elkap az egész összhang. Kíváncsi vagyok a projektre élőben! Főleg az érdekel, hogy lelkileg is meg tud-e érinteni a jövőben, mert ha igen, akkor nálam tök nagy hazai toplistás is lehet.

Sun-Rot

Engem ez a fajta utaztatás iszonyúan el tud kapni! Repültem sokszor két és fél percig erre a dalra, amióta az első körben meghalglattam. Hatalmas vibe! Nagyon remélem, hogy a többi daluk is izgalmas és működik élőben ez a gyönyörű könnyedség, beletörődő-leszaró életérzés.

O’Sullivan

Letisztult, könnyed, mégis rajta marad az emberen. Fülbemászó, de nem idegesítően, hanem jól, úgy ahogy kevesen képesek szerintem. Nehéz 2021-ben indie-folk szerű stílusban izgalmasat alkotni, ezért külön kiemelendő. Teljes mértékben világszínvonalúnak érzem az O’Sullivan projektet, neki aztán az angolját sem illetheti panasz…

  • Ezek voltak tehát Sebő kedvencei, de van még rajtuk kívül 31 remek előadó, csekkoljátok le őket is a Kikeltető honlapján!