A Szigeten is találkozhattok majd Kikeltetős előadókkal idén nyáron
május 10, 2023

Egy korábbi cikkben már felsoroltuk a számtalan díjat és lehetőséget, amelyekkel a Kikeltetős előadók gazdagodnak az idei évad végén, azonban akkor még egy felajánlást meglepetésnek tartogattunk: valaki felléphet majd a Sziget Fesztiválon, a Music Box helyszínen is.

Idén az ArtZone-on belül kap helyet a színpad, mely délután fél három és este fél nyolc között várja a singer-songwriter műfaj kedvelőit, élükön számos neves hazai és külföldi előadóval. A hazai vonalat több korábbi Kikeltetős fellépő is erősíti, többek közt a Platon Karataeves Cz.K. Sebő, Boebeck, Kolibri, de fellép még többek között O’Sullivan és Henri Gonzo, Nóvé Soma és Sallai Laci is.

Az idei Kikeltetősök közül meghívást kapott Juhász Zoli, valamint a Sziget szervezői fenntartanak még egy helyet, amelyet az idei évadból fog megkapni az egyik előadó a Kikeltető jóvoltából.

Hogy ki az, egyelőre meglepetés, róla május 27-én fog lehullani a lepel a Kikeltető díjátadó záróbuliján a Turbinában.

Aznap este fellépnek az idei szezon legjobbjai, többek között Sisi, Lighghty, Lenkke_, Kollár Dea és még sokan mások. Itt az esemény, olcsóbb elővételes jegyekért pedig ide kattintsatok.