Sajó Dávid idei Kikeltetős kedvencei

Cikk

október 23, 2021

keretblog.hu

1499

Megjelent a 34 zenekaros shortlistünk2021-es Kikeltetőre, a klubestekig pedig sorra vesszük, hogy melyik zsűritagunknak ki volt a három kedvenc előadója. Fekete Giorgio, Slowgod és Dorozsmai Gergő után most Sajó Dávid, a Telex újságírója és az After Podcast házigazdája osztotta meg velünk személyes dobogósait.

Denevér

Egyértelműen a kedvenc számom az egész mezőnyből. Baromi jó, pörgős, szétkarcolt posztpunk, amire valószínűleg egyedül a legjobb táncolni kicsit lehajtott fejjel. Bónusz az, hogy ez még csak demó, vagyis a végleges verzió valószínűleg ennél csak jobb lesz!

Heavy Mountain Olympia

Ez a dal kereken egy éve óriási nagy kedvencem, és nem csak az egészen csodálatos gitártéma miatt a felvezetésnél, hanem azért is, mert magyar benne az ének, és nem elmaszatolt angollal próbálták kialibizni ezt a részt. Még úgyis, hogy hát a dal igazából egy lemerült autóakksiról szól.

towpe

Az elején picit billegő akcentus ellenére ez volt talán az egyetlen szám az egész mezőnyből, amire irónia nélkül tudtam mondani, hogy nemzetközi minőség. Az angolon kell csak csiszolni egy kicsit, mert minden más már most közel tökéletes.

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!