Slowgod idei Kikeltetős kedvencei
október 20, 2021

Megjelent a 34 zenekaros shortlistünk2021-es Kikeltetőre, mi pedig most sorra vesszük, hogy melyik zsűritagunknak ki volt a három kedvenc előadója. A következő a sorban Slowgod, az On The Low alapítója, a magyar trap-pápa.

ajsa luna

Idáig egy igazán jó számot ismerek tőle, amivel egy kicsit meg tudott fogni, és az a debüt dala videóval együtt. Fiatal előadó, érdekes sajátos stílusa van, és az etnikai háttere, a multikulturalitás, érezhető zenéjében. Még nagyon hosszú út áll előtte, hogy egy teljes értékű művész legyen, de abszolút adott rá a potenciál és már egy major kiadónál szerződve van.

Kati Wintermans

Nekem ő a legjobb énekhang az egész mezőnyben. Magabiztosan nyomja angolul, családnevéből kiindulva hollandnak vagy flamandnak gondolom, és ezt érezni lehet a kiejtésében is, és a hangszínben amiben énekel. Szerintem itt lehetőség van egy komolyabb karrierre.

BeBe

Nekem idén a legkiemelkedőbb produkció, ismertem már tőlük zenéket. Igényes trashy punk rap méghozzá női előadótól, itthon olyan mint egy friss szellő.

Bebe Production · tindi
  • Ezek voltak tehát Slowgod kedvencei, de van még rajtuk kívül 31 remek előadó, csekkoljátok le őket is a Kikeltető honlapján!