Balla Gergely idei Kikeltetős kedvencei
október 25, 2021

Megjelent a 34 zenekaros shortlistünk2021-es Kikeltetőre, a klubestekig pedig sorra vesszük, hogy melyik zsűritagunknak ki volt a három kedvenc előadója. Fekete Giorgio, Slowgod, Dorozsmai Gergő és Sajó Dávid után most Balla Gergely, a Platon Karataev egyik alapító frontembere, Kikeltetős alumni mondja el, kik tetszettek neki a legjobban.

Aviary

Egyik kedvencem az idei mezőnyben, jó a dal, a hangzások nagyon egyben vannak és az előadásmód is izgalmas. A zenekar vizuális megjelenése is igényes, érdekel, hogy a következő években hova növi ki magát ez a projekt.

Hegedűs Józsi

Megrendítő erejű tisztaság és egyszerűség, a szónak a lehető legpozitívabb értelmében. Kíváncsi vagyok, hogy van-e még ott, ahonnan ez a dal jött! Jó a szöveg, szép a szám, nagyszerű az előadás, megnézném élőben is!

Hűvös

Egy nagyon izgalmas zenekar, karizmatikus frontemberrel. Azt érzem, hogy az út elején járnak még, azonban talán bennük érzem a legnagyobb potenciált arra, hogy a következő időszakban egy meghatározó együttessé váljon a hazai zenei szcénában.

https://youtu.be/JSV5IAAULx0
  • Ezek voltak tehát Balla Gergely kedvencei, de van még rajtuk kívül 31 remek előadó a shortlisten, csekkoljátok le őket is a Kikeltető honlapján!