Kikeltető PÉNZ
Így hódította meg Perrin a Kikeltető színpadát

Lassan a 2018-as Kikeltető videóinak végére érünk, egyúttal egyre közelebb a január 18-ai záróbulihoz. Hangolódásként nézzétek meg az ott is színpadra lépő Perrin, vagyis Palotai Soma mainstream és az underground határmezsgyéjén lebegő live szettjét: hetvenes-nyolcvanas évek soul és funk világából merítő, ám mégis előremutatóan kísérletező, kifinomult dallamok – tengerparton autózás, érzelmes, letisztult, Cadillac-esztétika.

Néhány előzetes zsűrivélemény:

Kibaszott király, kb. a legérettebb és ötletesebb cucc az egész idei mezőnyből.

– Sajó Dávid

Iszonyúan király, baromira örülök, hogy van egy ennyire kiforrott produkció a mezőnyben. Elég nagy mák, hogy épp idénre ért össze ez a projekt!

– Deli Soma

Nagyon bejön ez a chill hangulat, és az alap, amiket használ. Ráadásul tud váratlan lenni, vagy meglepő. Szuper.

– Kirschner Petra

Menő, letisztult alap, kellemes popzene, sajnos néhol kicsit X-Faktor érzésem volt pár hajlítástól. Viszont sajnálom, de nem tudom nem leírni, hogy a Fine gitárszólói nekem olyanok, mintha egy YouTube tutorialból szedték volna ki őket, borzasztóan sematikus és a hangszíne közelében sincs annak a minőségnek, amit előtte a dal képvisel. Nagyon szurkolok, alig van jó popzene itthon, Perrinnek minden esélye megvan, hogy messzire jusson.

– Czeglédi Szasza

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
lemez budapest galéria koncert middlemist red premier keretblog.hu keltető heti bontás Irie Maffia interjú pécs fesztivál Akvárium klippremier kritika a38 volt fesztivál Kaktus ep Bánkitó kikeltető fran palermo Sziget képek