Kikeltető PÉNZ
Ilyen volt a Ritual Glow a Kikeltető színpadán

A vízöntő korába lépve hosszú, elnyújtott mozgások indulnak be, minden lassan és alig érezhetően, mégis megállíthatatlanul változik. Ezt az érzést szokás flow-nak nevezni, amit már sokan megénekeltek/megírtak, de igazán szépen csinálni csak kevesen képesek. A Kikeltető abban a szerencsében részesült, hogy ezen kevesek egyike jelentkezett, mégpedig a Ritual Glow, akik már beküldött dalukkal is lenyűgözték a zsűri majd’ minden tagját, aztán a második koncertnapon élőben is bemutatkoztak.  

Íme tehát a lenyűgözött zsűri véleménye:

Az egyik legmeglepőbb produkció a mezőnyben. Baromira egyben van.

– Deli Soma

Annak ellenére, hogy az elmúlt pár évben rendesen betegre ettük magunkat a pszichedelikus rock minden irányzatából a hazai berkeken belül, ez a zenekar valahogy mégis megfogott.

– Kirschner Petra

Ez meglepően egyben van, simán elférne bármelyik másnapos psych rock válogatáson, és eszembe nem jutna elszkippelni a következő számra.

– Sajó Dávid

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
keretblog.hu klippremier Bánkitó a38 premier middlemist red ep fran palermo képek volt fesztivál keltető budapest kikeltető interjú heti bontás Kaktus lemez pécs Irie Maffia koncert kritika Sziget galéria fesztivál Akvárium