Kikeltető PÉNZ
Megérkeztek a Megtűrtek Kikeltetős koncertvideói

Lassan, de biztosan érkeznek az idei Kikeltető koncertjeit dokumentáló videóink. A legújabb csokor például a 2. körben lezajlott Megtűrtek hangorkánját mutatja be, szigorúan erős idegzetűeknek. Az idei mezőny egyik legmegosztóbb duója október végén a Doggos, a Ritual Glow és a Svájc2 társaságában osztozott a színpadon, és borzolta a kedélyeket és szívritmusokat zabolátlan elektro-punkjával.

Hangolódásként néhány előzetes zsűrivélemény:

Zabolátlan, nyers, teljesen szürreális őrjöngés. Számomra nagyon üdítő egy ilyen produkciót látni az idei felhozatalban, baromira megütötte a fülemet.

– Kirschner Petra

Kemény trip! Ultra gonosz, néha picit besokallok, de aztán veretném megint. Mint egy jó krézigránát. Szöveget ahol értem, öt csillag.

– Czeglédi Szasza

Nézzétek vissza a The California Nightmares és a Godot Workshop koncertjeit is és ne feledjétek, a Kikeltetős koncertvideók folyamatosan érkeznek, kövessétek YouTube-csatornánkat, hogy ne maradjatok le egyről sem! Decemberben pedig találkozunk a döntőn!

Fotó: Adamkó Péter

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
Bánkitó a38 Kaktus ep keretblog.hu heti bontás pécs galéria képek koncert fesztivál kritika fran palermo Irie Maffia Sziget kikeltető middlemist red klippremier lemez Akvárium interjú budapest premier keltető volt fesztivál