kikeltető 8 shortlistesek
Megvan a nyolcadik Kikeltető 30 legjobb előadója
március 16, 2023

Idén 343 sokszínű jelentkezőből válogatott a szakmai zsűri, a harminc legjobbnak talált produkció került fel a keddi KERET szülinapon premierező shortlistre. Közülük kerülnek majd ki azok, akik felléphetnek a Gólya színpadán és további nyereményekhez juthatnak. A fellépők koncertjeit szokásosan videóra vesszük és publikáljuk a KERET YouTube csatornáján, a legjobbakat pedig visszahívjuk a Kikeltető Záróbulijára is.

Az idei Kikeltető 30 legjobb előadói pedig a következők, a nevükre kattintva meghallgathatod őket, és elolvashatod, hogy mit írt róluk a zsűri.

313, Belső Parancs, Corneus, Csernovszky Márk, Dominimál, Feather, Géem, Helka, Juhász Zoli, kapcsford, Kin Teal, kitó, Kollár Dea, Lakótelep, LATO, Lenkke_, Lidokami, Lighghty, Mádava, Musspell, pepee, Rancheros Melancholic, Selah Vie, Semmi, Sisi, Stilnox, Szlimmy, WeAreGloria, YCB, Zoltanerik

A KERET blog Kikeltetője továbbra is a legnagyobb független tehetségkutató az országban, ahol olyan előadók tűntek fel korábban mint a Carson Coma, az Analog Balaton, a Platon Kararaev, Hegedűs Józsi és még sokan mások. Ha kiváncsi vagy az előző évek fellépőire, akkor ide kattintva megnézheted őket, a Szülinap és a shortlist premier aftermoviejával pedig elkezdhetitek a hangolódást a Gólyás estékre.