A Deep Glaze is megrezegtette a KERET Sessions stúdióját

Cikk

december 12, 2019

Steszkó Zsanett

755

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez szükségünk van a támogatásotokra. Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, és ha megteheted, támogasd a munkánkat!

Az ősszel Oroszországban is kalandozó Deep Glaze évek óta visszatérő vendég a blogunkon és az általunk szervezett/kedvelt zenei eseményeken is. Egyik klipjükkel pont nálunk kezdték az évet januárban, de 2019 végére is hagytak egy kis audiovizuális ínyencséget, ugyanis ők is meglátogatták a KERET Sessions-t.

“Most már egy ideje írjuk az új számainkat, egy teljesen új setlisttel akarunk színpadra lépni jövőre és előadásban meg zenében is szintet lépni. A sessionben még egy előző verziója szólal meg a ‘Monotony’-nak”

– fűzte a videóhoz Yorgos, a zenekar frontembere.

A felvételen tehát szeptember végén megjelent, legújabb számuk korábbi változata és az annak idején nálunk debütált első klipjük dala tombolja ki magát a Kepler Studio falai között.

A rögzített dalok:

– Monotony
– Pressure

Ezekért a kép-, és hangkockákért a Deep Glaze mellett köszönetet kell mondanunk a Club Maténak, a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Bolla Kolinak, Komróczki Diának, Miskolczi Péternek, és Szentgyörgyi Jánosnak, valamint Nóvé Somának a főcím animációért.

PLAYLISTEK