Platon Karataev / KERET Sessions

Video

április 22, 2019

Énekes András Előd

650

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Amikor 2016 őszén befutott hozzánk a Platon Karataev jelentkezése a Kikeltetőre, rögtön éreztük, hogy egy különleges produkcióval lesz dolgunk. Azóta eltelt két és fél év, jó néhány koncert, kis- és nagylemez, most pedig fel sem kapjuk a fejünket arra a hírre, hogy Fonogram-díjra jelölik őket, németországi turnén vannak, vagy épp ilyen videoklippel rukkolnak elő a hamarosan megjelenő új albumuk előtt. Most azonban a Kepler Stúdióval közösen újraélesztett session-sorozatunkban szerepelnek három gyönyörű daluk kíséretében.

Ezért a csodás pár percért a még Jáky Andrissal közösen felálló srácok mellett köszönetet kell mondanunk a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Komróczki Diának, Bolla Kolinak, Miskolczi Péternek, Látos Márknak és Benkő Ádámnak, valamint Jezerszky Vikinek a szervezésért és Nóvé Somának a főcím animációért. Nem is szaporítjuk tovább a szót; hallgassatok minél több Platont!

PLAYLISTEK