Vadonatúj Csaknekedkislány-dalokkal tér vissza a KERET Sessions

Video

szeptember 11, 2019

keretblog.hu

978

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Senki sem lazsált nyáron; a Csaknekedkislány megújult felálással fesztiválozott és dalokat írt, mi pedig csináltunk velük egy session felvételt a Kepler Stúdióval és a Club Matéval karöltve, a készülő lemez egy szeletéből.

Itt hallgathatjátok meg először stúdió minőségben a számokat, amik sorjában ezekkel a címekkel ékeskednek – és még inkább felcsigázzák bennünk a várakozást az új album iránt:

1. Akkor Sem 2000
2. Jaaj
3. Ujj Zsuzsi

Ezekért a felemelő képkockákért a Csaknekedkislány mellett köszönetet kell mondanunk a Klub-Maténak, a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Bolla Kolinak, Komróczki Diának, Miskolczi Péternek és Látos Márknak, valamint Jezerszky Vikinek a szervezésért és Nóvé Somának a főcím animációért.

PLAYLISTEK