Kikeltető PÉNZ
Fat & Cute / KERET Sessions

Öt éve vettük fel az első KERET Sessions videót, először az akkor még csak szárnyaikat bontogató Middlemist Reddel, majd néhány epizód után véget ért a projekt. Azóta szerettük volna újraindítani a sorozatot, amire mostanáig kellett várni!

Mától minden második hétfőn jelentkezünk egy-egy újabb videóval, melyeket a Kepler Stúdióban rögzítettünk. Első körben a Fat & Cute zenekartól láthattok három számot, legközelebb a Carson Coma jön, akik a legutóbbi Kikeltetőn nyerték a lehetőséget, utánuk pedig a Platon Karataev.

A felvételt egyben, és külön-külön is megtaláljátok a YouTube csatornánkon. Iratkozzatok fel, ha nem akartok lemaradni az új videókról!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Komróczki Diának, Bolla Kolinak, Miskolczi Péternek, Benkő Ádámnak és Látos Márknak, valamint Jezerszky Vikinek a szervezésért és Nóvé Somának a főcím animációért.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
interjú budapest Sziget premier Kaktus galéria lemez keltető kritika Akvárium klippremier volt fesztivál pécs fran palermo a38 kikeltető Bánkitó képek keretblog.hu Irie Maffia ep middlemist red koncert fesztivál heti bontás