Fat & Cute / KERET Sessions

Cikk

március 11, 2019

keretblog.hu

582

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Öt éve vettük fel az első KERET Sessions videót, először az akkor még csak szárnyaikat bontogató Middlemist Reddel, majd néhány epizód után véget ért a projekt. Azóta szerettük volna újraindítani a sorozatot, amire mostanáig kellett várni!

Mától minden második hétfőn jelentkezünk egy-egy újabb videóval, melyeket a Kepler Stúdióban rögzítettünk. Első körben a Fat & Cute zenekartól láthattok három számot, legközelebb a Carson Coma jön, akik a legutóbbi Kikeltetőn nyerték a lehetőséget, utánuk pedig a Platon Karataev.

A felvételt egyben, és külön-külön is megtaláljátok a YouTube csatornánkon. Iratkozzatok fel, ha nem akartok lemaradni az új videókról!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Komróczki Diának, Bolla Kolinak, Miskolczi Péternek, Benkő Ádámnak és Látos Márknak, valamint Jezerszky Vikinek a szervezésért és Nóvé Somának a főcím animációért.

PLAYLISTEK