Kikeltető PÉNZ
Nézzétek vissza a Beach Beach and the Boogey Mango történelmének első, ráadásul Kikeltetős koncertjét!

Volt még egy komoly restanciánk a Kikeltető koncertfelvételeket illetően, ez pedig a Beach Beach and the Boogey Mango Düreres fellépése. Aki nem tudná, a zenekarnak ez volt az első koncertje. Egyrészt mennyire menő már, hogy az első koncertedről máris van egy fullos videó, másrészt szintén nagyon vagány, hogy mindez a Dürerben, a Kikeltetőn, csomó más király bandával együtt történik meg. Nem állítom, hogy a srácokon nem látható egy kis megszeppentség, de az biztos, hogy ha elsőre egy ilyen szettet tudnak lerakni, akkor még sokat várhatunk tőlük. A Kikeltető végén egy Kolorádós és egy Toldis fellépéssel gazdagodtak. Azóta pedig bemutatkozó EP-jük is debütált a blogon.

Amúgy ilyeneket írtak róluk a zsűritagok:

A vidámkodni vágyó megkeseredett szörfösökből sokat láttunk itt a nagy szörfrobbanáskor, és néhány motívum először nálatok is félreérhető volt mikor hallotam, de aztán azt éreztem, hogy itt egyáltalán nem erről van szó, ez kibaszott király! Szétmegyek annyira jók ezek az énektémák erre a zenére! Nagyon örülök, hogy jelentkeztetek. Remélem nem lesz nagyon nagyon széthullva élőben, de azért remélem eléggé szét lesz hullva!

– Czeglédi Szasza

Ólom nehéz, Karcos szörf-rock.

– Kirschner Petra

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
Irie Maffia fesztivál lemez kritika volt fesztivál fran palermo Bánkitó kikeltető Sziget keltető keretblog.hu a38 pécs premier heti bontás koncert képek interjú middlemist red klippremier Kaktus budapest galéria ep Akvárium