Kikeltető PÉNZ
A mentő, a rendőr és a tűzoltó sem segít a nihilen a Felső Tízezer új klipjében

A mentő, a rendőr és a tűzoltó sem segít a nihilen a Felső Tízezer új klipjében

Akkor értettem meg a ‘Mentő, a rendőr, a tűzoltó’ című új Felső Tízezer számnak a refrénjét, amikor egyszer az utcán sétálva óriási robajjal elszirénázott mellettem kb. ebben a sorrendben egy csomó rohamkocsi, bizonyára valami katasztrófához riasztották őket.

És ami az emberben katasztrófa az kívülről inkább nihilnek tűnik, erre reflektál gyönyörűen a zenekar új klipjében, ahol Sallai Világfájdalom Lacit próbálják különböző eszközökkel felvidítani a zenésztársai. Azt még értjük, hogy a forró tea és a baráti vállsimogatás miért jó, a vasalót és a porszívót már kevésbé.

Hogy sikerül-e jobb kedvre deríteni Lacit, az kiderül a videóból.

A klipben egyébként ezúttal is van KERET blogos cameo, ezúttal a kamera mögött tűnik fel állandó fotósunk és főmunkatársunk, Komróczki Dia, az utómunkát pedig a zenekar, pontosabban Hromkó István végezte.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.