Kikeltető PÉNZ
A legbénább gitárost alakítottam az új Felső Tízezer klipben

A legbénább gitárost alakítottam az új Felső Tízezer klipben

Pár hete kaptam egy Facebook invájtot, melyben Sallai Laciék felkértek, hogy szerepeljek az új klipjükben. Egészen pontosan azt írták, hogy

szeretnénk, ha egy jelenet erejéig cameoznál a klipünkben és megpróbálj az új klipünkben a gitárosunk lenni, hogy aztán végül ne téged válasszunk.

Miután két hangnál többet nem igazán tudok lefogni se hat húron, se sehányan, gondoltam, ez egy testhezálló feladat lesz, és ahogy a visszaigazolókat néztem, délutáni elfoglaltságnak se volt utolsó a program. Nameg persze imádom a Felső Tízezert, igazán megtisztelő volt, hogy gondoltak rám egy ilyennel, szóval semmi pénzért nem hagytam volna ki, ezúton is köszi nekik! 💖

A zenekar újbudai próbatermében volt maga a forgatás, ahol mire megérkeztem már javában zajlott az unikumozás, persze szigorúan azért, hogy kicsit rálazuljunk a szerepünkre. Mindenkinek ki kellett találnia, hogy miért lesz rossz gitáros a Felsőtízben, és miután realizáltam, hogy rajtam kívül csak igazi gitárosok vesznek részt a klipben, arra gondoltam, hogy nem zenészségemre rájátszva a gitár tisztességes kézbevételéig se fogok eljutni, ez adja majd bénaságom humorfaktorát. A végeredmény (így) sikerült, engem 1:50-től találtok.

Szerepem végeztével megkönnyebbülten szaladtam le a teszkóba egy ikeás zsáknyi sörért, hogy aztán a forgatás után az ottmaradtak összeverődjenek egy legendás jam-re, amelybe opálos részegségemben még én is beszálltam csörgőzni, amikor éppen nem videóztam.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.