Menu

Pár hete kaptam egy Facebook invájtot, melyben Sallai Laciék felkértek, hogy szerepeljek az új klipjükben. Egészen pontosan azt írták, hogy

szeretnénk, ha egy jelenet erejéig cameoznál a klipünkben és megpróbálj az új klipünkben a gitárosunk lenni, hogy aztán végül ne téged válasszunk.

Miután két hangnál többet nem igazán tudok lefogni se hat húron, se sehányan, gondoltam, ez egy testhezálló feladat lesz, és ahogy a visszaigazolókat néztem, délutáni elfoglaltságnak se volt utolsó a program. Nameg persze imádom a Felső Tízezert, igazán megtisztelő volt, hogy gondoltak rám egy ilyennel, szóval semmi pénzért nem hagytam volna ki, ezúton is köszi nekik! 💖

A zenekar újbudai próbatermében volt maga a forgatás, ahol mire megérkeztem már javában zajlott az unikumozás, persze szigorúan azért, hogy kicsit rálazuljunk a szerepünkre. Mindenkinek ki kellett találnia, hogy miért lesz rossz gitáros a Felsőtízben, és miután realizáltam, hogy rajtam kívül csak igazi gitárosok vesznek részt a klipben, arra gondoltam, hogy nem zenészségemre rájátszva a gitár tisztességes kézbevételéig se fogok eljutni, ez adja majd bénaságom humorfaktorát. A végeredmény (így) sikerült, engem 1:50-től találtok.

Szerepem végeztével megkönnyebbülten szaladtam le a teszkóba egy ikeás zsáknyi sörért, hogy aztán a forgatás után az ottmaradtak összeverődjenek egy legendás jam-re, amelybe opálos részegségemben még én is beszálltam csörgőzni, amikor éppen nem videóztam.

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek