Idén is szuper lesz a Művészetek Völgye
május 10, 2014

Idén 53 helyszínen és 1600 fellépővel várja az érdeklődöket az ország egyik legpatinánsabb, legszínesebb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye. A balatonfelvidéki falvakban július 25. és augusztus 3. között a Völgyben megszokott zenekarok, énekesek – mint például a Kaláka, Palya Bea és Hobo – mellett fellép a Magashegyi Underground, Sena, az Ivan and the Parazol, a Mary Popkids, az Anna and the Barbies és sok más könnyűzenei előadó is. Ezen kívül lesz Rájátszás, Slam Poetry és Random Trip is.

Ez a fajta nyitás a modern művészetek felé áthatja a teljes programot, hiszen idén a Völgy hidat szeretne képezni a múlt, a jelen és a jövő vívmányai közt, nem csupán a művészetek, hanem a technika terén is. Erre jó példa a fesztivál friss mobil alkalmazása, amellyel a programfüzet személyre szabott összeállítása mellett jegyet is vásárolhatnak a fesztiválozni vágyók, vagy hallgathatják a fesztivál rádióját, a Völgy rádiót. Az app már letölthető az App Store-ból, valamint a Google Play áruházból.

Ha ez a rendkívül színes és erős line-up és a Völgy varázsa eddig nem lett volna elég meggyőző, nézzétek meg a tavalyi aftermoviet.

https://www.youtube.com/watch?v=OkJ1idZ7yPU