Egy kapcsolat B-oldalát zenésítette meg Kolibri

Cikk

május 3, 2021

Jókay Kristóf

1109

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Újabb remek megjelenés egy volt Kikeltetőstől, ezúttal Kolibri jelentkezik egy vadiúj kislemezzel. A B Oldal A oldala (haha) nálunk jelent meg anno, de fontosnak gondoljuk hírt adni az új dalról is. Mert nagyon jó lett. A dal felvételében megint Cz. K. Sebő segített, a szerző az alábbiakat mesélte a dalról:

“Ezt a dalt több mint két éve írtam meg először, akkor is hatalmas küzdelem árán, állandóan átírtam a szöveget, de a végén valahogy mindig visszatértem hozzá. Ahogy szépen lassan kibontottam, akkor kezdtem el felismerni, hogy egy toxikus párkapcsolatban élek, és emiatt közel fél év volt, míg újra el tudtam játszani. Eleinte felmerült bennem, hogy ez a dal vajon mennyire öncélú, és mennyire tesz hozzá a hallgatóknak bármi jót az életéhez. Végül arra jutottam, hogy annyira sok szenvedéssel jár egy ilyen kapcsolat, hogy ha akár egy embernek is kicsit a „fejére tudok koppintani” és rájön esetleg, hogy ez nagyon hasonlít arra, amit ő átél, akkor talán ezzel tudok segíteni. Pont az van benne, amit érzek, semmivel sem több vagy kevesebb.”

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK