szalai anna
New wave-es szintipoppal újul meg Szalai Anna és Dorozsmai Gergő duója, itt egy új szám klippel, nemsokára jön a lemez is
augusztus 20, 2023

Az első perctől odáig és vissza voltunk Szalai Anna és Dorozsmai Gergő projektjétől, első közös albumuk a maga melankólikus, sokszor borongós, sokszor keserédes egy szál zongorás sanzonjaival az egyik legegyedibb és legkülönlegesebb hangzást hozta a hazai alternatív könnyűzenében. A páros aztán gondolt egy merészet és teljesen új irányokba indult el a szeptemberben megjelenő L.A. Suzi című második lemezükhöz, amin posztpunkos, new wave-es és szintipopos hangzásban is kipróbálják magukat, és azok alapján, amit eddig hallottunk, jelentjük: elsőre meglepő, de ez is ugyanolyan jól áll nekik.

A most megjelenő, és először a KERET blogon hallható és látható Diszkó szexizés című szám is egy dobos, szintis, elektromos gitáros köntöst kapott. A dalban Szalóczy Dóra (Doraxplorer) vokálozik, de a lemezen egyébként Anna több barátja is közreműködik, sőt lesz egy olyan dal amiben a kishúga is énekel. A klipet a páros amerikai útja során forgatta San Franciscoban, Los Angeles-ben és a sivatagban, és Anna maga vágta meg.

Annáékkal két éve forgattunk egy KERET Live-ot a Villányi borozóban, nézzétek meg alább.