Koncerthiány ellen nézd vissza a Decolonize Your Mind Society eurosonicos fellépését
január 21, 2021

Ahogy arról mi is beszámoltunk, idén a Decolonize Your Mind Society és a Mordái képviselte hazánkat Európa legfontosabb showcase fesztiválján és zeneipari konferenciáján, a Eurosonic Fesztiválon.

Ha rá akartunk nézni, milyen ígéretes, feltörekvő zenekarok munkálkodnak jelenleg a kontinensen, idén nem kellett Hollandiáig utaznunk, hiszen a vírushelyzetre való tekintettel online valósult meg a többnapos zeneipari eseménysorozat. Január 13. és 16. között közel 200 zenekar mutatta meg magát a virtuális térben.

Azok számára, akik lemaradtak – de azoknak is, akiknek nagyon tetszett – jó hír, hogy a Decolonize Your Mind Society egy bónusz trekkel kiegészítve elérhetővé tette a maga teljes eurosonicos zenei szeánszát a YouTube-on. 2021 koncertmentes derekán ez különösen jól tud esni a kiéhezett hallgatóságnak:

A Mordái esetében sajnos nem került fel a fellépés, de van egy Toldis koncert session videósorozat, amit érdemes megnézni, ha még nem láttátok. Négy dal a srácok debütlemezéről, Lippai Balázs rendezésével: