Kikeltető PÉNZ
Zene és slam ha találkoznak
Gourmand ft. Indiana - Maradunk mindig (Saiid - Hisz Sztori Cover)

A Gourmand zenekar, mint a neve is mutatja, igazán ízes, kiművelt fülnek kedves zenét játszik. Teszik ezt úgy, hogy közben a legjobb slammereket hívják be egy-egy szövegelésre, így zene és szöveg, mint főétel és köretje találnak egymásra. Dolgoznak többek között Pion Istvánnal, Színész Bobbal, Simon Mártonnal, hogy csak a legnagyobb neveket említsük. Lementünk velük a vágóhídra a próbatermükbe, ahol két felvételt is készítettünk velük, Bunker session néven. Az első, alább látható videó egy AKPH szám újragondolása, egy személyes történelmi áttekintés Indiana tolmácsolásában. Folytatása következik!

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
Bánkitó Irie Maffia premier interjú ep keretblog.hu a38 budapest pécs heti bontás Sziget keret Kaktus fesztivál kritika lemez keltető képek fran palermo koncert kikeltető middlemist red volt fesztivál Akvárium galéria