Kikeltető PÉNZ
Ilyen volt a titokzatostelepesek szeánsza a Kikeltető színpadán

Éljétek át az 5. Kikeltető első koncertnapjának újabb szeletét: ilyen volt a titokzatostelepesek október 10-én a Dürerben. Elmélkedős kísérletezés az instrumentális, hip-hopos jazz vonulatain, dupla basszussal. A mi szívünkben már nem titok, hogy letelepedtek.

Nézzétek vissza a The California Nightmares, a Godot Workshop, a Megtűrtek, a Doggos, a Ritual Glow és a Svájc2 koncertjeit is és ne feledjétek, a Kikeltetős koncertvideók folyamatosan érkeznek, kövessétek YouTube-csatornánkat, hogy ne maradjatok le egyről sem!

Ezúttal egy záróbulival teszünk pontot a KERET blog tehetségkutatójára, ahol fellépnek majd az idei kedvenc bandáink, olyanok is, akiket már láthattatok a Dürerben, és olyanok is, akiket nem, valamint az előző évekből is hívunk vendégeket.

Az időpontot illetően technikai okok miatt némi változás lépett életbe, de annál jobb lesz a végeredmény! Hamarosan jövünk a további részletekkel és találkozunk január 18-án, a TRIP Hajón!

A sikeres atmoszférába teleportálás érdekében íme még néhány képkocka az estéből:

Fotók: Adamkó Péter

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
koncert interjú kritika middlemist red fesztivál Akvárium a38 lemez galéria keltető kikeltető heti bontás keretblog.hu képek Irie Maffia volt fesztivál Kaktus ep Bánkitó fran palermo budapest premier Sziget pécs klippremier