Kikeltető PÉNZ
Egy videóban Izland, a nutella, és a malacpersely
Mōrk interjú és dalpremier

Egy videóban Izland, a nutella, és a malacpersely

Mōrk interjú és dalpremier

A zenekarral nagyon régen találkoztunk már, közvetlenül az után, hogy kijött az első lemezük. Azóta körbezenélték fél Európát.

Dupla videópremier a mai, hisz először egy videóinterjút láthattok Mōrkékkel, amiben a címben ígért összes téma felbukkan. Utána mindenképp görgessetek tovább; a Kuplungos koncertjükön az Úlfur Úlfur nevű izlandi rapcsapat énekesével, Arnarral játszották el az egyik legújabb számukat, a “Nutella”-t. Őrületes izlandi rappelés várható.

  • A zenekar amúgy november 14-én kedden délután 13-tól egy titkos TV-felvételre készül az A38 hajón, amire 40 hely kiadó. Ha megosztod ezt a videót és kommentben beírod, hogy “megyek” akkor te is az egyikük lehetsz. A forgatás 13:30-tól 15:30-ig tart, csak akkor jelentkezz, ha ez nem jelent gondot!
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.