Újra itt a karácsonyi ULE buli húzónevek: Young Majré és barátai
december 8, 2022

Az Utcáról Lakásba! Egyesület, vagy közismert nevén az ULE, egy nonprofit szervezet, akik hajléktalanságban és lakásszegénységben élő embereknek segítenek lakhatáshoz jutni üresen álló önkormányzati bérlakások felújításával, és azok szociális alapon történő bérbeadásával. A példamutató és hiánypótló humanitárius munkájuk kiadásainak jelentős részét különféle adományokból fedező egyesület minden évben szervez egy támogatói bulit is, ahol rendre színvonalas zenei produkciók adják a nevüket és támogatásukat az ügyhöz. A tavalyi, a Turbinában megrendezett eseményen a gitárzene volt a fókuszban; a műfaj olyan hazai közönségkedvencei léptek föl, mint Nóvé Soma, vagy a Ricsárdgír zenekar.

Ehhez képest idén december 15-én a Gólyában az újhullámos hiphop kerül majd a középpontba.

Az este húzóneve (a szólókarrierjében a raptől egyébként kicsit eltávolodó) Young Majré lesz, de fellép majd a két év kihagyás után új klippel visszatérő HOLDUDVAR kollektíva több más tagja, névszerint efkilenc, 1301, Peety, Signo, Vargas, nyhill és Déé is.

Utánuk az este hátralevő részében pedig a bánkitós KERET-színpadot is megjáró Alpáré, valamint DJ Államérdek biztosítja majd a talpalávalót.

Ha még nincs programod aznap estére, és szeretnél egy jót bulizni úgy, hogy közben a pénzed is biztosan a legjobb helyre megy, akkor ott a helyed! A helyszínen különböző árú jegyek megvásárlásával támogathatod az ULE munkáját, ha pedig nem tudsz menni, de mégis segítenél, azt erre a linkre kattintva teheted meg.

Az ULE csapata

Külön ajánlom még emellett az ULE polcot, ahol szuper, egyedi grafikájú pólók megvásárlásával támogathatjátok az egyesület otthonteremtő munkáját!