Kikeltető PÉNZ
Itt egy új Mayberian Sanskülotts EP a hétvégére

Itt egy új Mayberian Sanskülotts EP a hétvégére

Csaknem másfél éve nem adott ki új zenét a Mayberian Sankülotts (akkor is csak egy b-side-ot a legutóbbi Adlait nagylemezük után), most azonban itt egy két számos kislemez, melyről az ‘Unreal’ című számhoz egy klippet is csináltak nemrég. Akik sokat járnak Mayberian koncertre, azok valószínűleg már kívülről fújják a dalokat, de stúdióban felvett hangzóanyag formájában a KERET blogon hallható először az EP.

“Csövike, az van hogy kijött ma egy új mayberian ep minden streaminges oldalon de azt hittük hogy csak 25-én jön ki és el is felejtettük hogy kéne neki premier.” – csetelt ránk ma délután Balogh Gallus, a banda gitárosa. “A ‘Palms’ című szám most hallható így először, bár már azt hiszem kb 3 éve játszuk koncerteken, de a stúdióban átírtuk egy kicsit.”

Az EP a negyedik Mayberian Sanskülotts lemez előfutára, melyet a Gustave Tigeres és The Moogos Dorozsgmai Gergővel vesznek fel. “Tökre köszönjük Gergőnek, egészen szürreális volt a nagyon fullos Tom-Tom stúdióban veretni.” 

Az anyag második számához nemrég Pajor Kristóf készített klippet.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.