Így érinti a koronavírus a KERET Szülinyolcat és a klubestjeinket
március 16, 2020

Sajnálattal kell tudatnunk minden olvasónkkal és vendégünkkel, hogy idén elmarad a mára már szokásos, tavaszi KERET-es klubfesztivál. Az idei Szülinyolc megrendezésében az utolsó pillanatig reménykedtünk, de az elmúlt napok történései minden kétséget kizárólag bizonyították, hogy nincs lehetőség az esemény megszervezésére. Ilyen időkben jobb a biztonság.

Azok, akik már megvették jegyüket természetesen visszakapják a pénzüket.

A mai kormányrendelet értelmében az állam határozatlan ideig bezáratja a színházakat, mozikat és szórakozóhelyeket, ami ugyancsak súlyos, ám elkerülhetetlen csapást mér a szórakoztatóiparra.

Ezért ugyancsak sajnálattal emlékeztetünk titeket, hogy elmarad az e havi Klubest is, ahol a Deus Ex Quartet, a Beach Beach & The Boogey Mango és a MACHU KILLA lépett volna fel.

A fél Európát gyakorlatilag vesztegzár alá helyező koronavírus-járvány olyan hatással van mindannyiunk életére, amiben nagyon kevesünknek volt részünk. Ezekben az időkben nem a bulizás az első: mindannyiunk célja a járvány megfékezése kell, hogy legyen, amelyet csak körültekintéssel, elővigyázatossággal, szolidaritással tudunk elérni. Egy ideig tehát a legjobb lesz, ha mind otthon maradunk, ugyanis egy koncertet el lehet halasztani, de egy világjárványt nem.

Egyelőre keressük az új időpontot a Szülinyolc megrendezésére, amely valószínűleg valamikor ősszel lesz megtartva. A Klubestek pedig akkor, amikor szüleink és nagyszüleink már nem lesznek veszélyben.

Címkép grafika: @wobe