Itt vannak a KERET Szülinyolc első fellépői
március 5, 2020

Ahogy azt már Instagramon és a Facebookon elcsöppentettük, megérkeztek az első nevek a tavasz talán legnagyobb bulijára, a KERET egész estés klubfesztiváljára.

Az április 25-én esedékes Szülinyolc első fellépői között megtalálható a nemrég új lemezzel kijövő, a Middlemist Redes Nóvé Soma által fémjelzett Mordái, az instrumentális elektronikában utazó Freakin’ Disco, vagy a Kikeltetőn berobbanó Analóg Balaton. De itt lesz a pesti punk együttes Hexa is, amelynek klipjében még Gyurcsány Ferenc is szerepet kapott.

Nézzük tehát az első nevek listáját:

Fontos kiemelni, hogy ez egyelőre nem a teljes lista, hiszen rengeteg zenakar és DJ kerül még bemutatásra, ugyanis az idei fesztiválon a

Dürer Kert mind a négy termében lesznek bulik koraestétől hajnalig.

Viszont akiket már maga az esemény vagy az első nevek megfogtak, netalántán csak emlékszik, milyen jó volt az előző Düreres, egészestés minifesztiválunk, az már tud olcsó elővételes jegyet venni mindössze 2500 forintért: gyorsan, mert mindössze 50 darab van belőle.

FRISSÍTÉS 2020. március 16.: Tekintettel a koronavírus-járványra, illetve az arra választ adó hatósági intézkedésekre, az eseményt sajnos töröltük. Bővebb infót itt találsz.