Kikeltető PÉNZ
Újabb adag névvel bővült a Kolorádó line-upja

Újabb adag névvel bővült a Kolorádó line-upja

Nagyot szólt nemrég a Kolorádó bejelentése, mikor kiderült, hogy többek közt a Wavves és Kelela is tiszteletét teszi Nagykovácsi határában június közepén. Most újabb nevekkel leptek meg a szervezők, mi pedig egyre izgatottabbak vagyunk.

Az eddigi nevek mellé bejött például a madridi csajpop alakulat, a Hinds. A könnyen dallamtapadást okozó zenekar 2016-os, bemutatkozó lemeze (Leave Me Alone) a Pitchforkon 7,5-ös osztályzatot ért el, vagyis fontos kritikai visszhang kísérte indulásukat.

Elektronikus zenei oldalról is ráerősítettek a line-upra. Hosszú hajnali szettel készül a kurta-furcsa, de mégis élvezetes meglepetéseket kínáló Axel Boman, de érkezik az arizonai sivatagban felnőtt, a színes technó új hangjának számító Avalon Emerson és Tokió kevésbé ismert női csodafegyvere, a hipnotikus klubzenéket készítő Powder is.

Ahogy az elmúlt két Kolorádón, úgy idén is képviseltetni fogják magukat Budapest friss, undergroundnak mondható alakulatai, mint a queer-közeget felrázó OMOH kollektíva, a CRIME-srácok, vagy az Exiles nevű ambíciózus új lemezkiadó.

Természetesen mi sem maradunk ki a jóból, hisz megint mi nyitjuk Kolorádó kapuját a KERET-nappal. Hamarosan pontosabb line-uppal is előrukkolunk, egyelőre legyen elég annyi, hogy próbálunk mi is aktuálisak és frissek maradni, ezt a célunkat erősítendő a Manuever Maneuver és a Black Bartók mindenképp fel fog lépni a nulladik napon.

  • Kövessétek a június 13-án startoló Kolorádó Facebook-eseményét és vegyetek bérletet 12 500 forintért.

Fotó: Szemerey Bence

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.