Két női hang, két gitár és más semmi részletei..." /> Két női hang, két gitár és más semmi részletei…

">
Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még
Két női hang, két gitár és más semmi
Barkóczi Noémi X Mimi Gilbert

Július derekán egy igazán különleges estének lehettek szem- és fültanúi, akik ellátogattak a Gólyába Barkóczi Noémi és az amerikai Mimi Gilbert szólóestjére. Noémi munkásságával eddig is tisztában voltunk, tavalyi nagylemeze a mi év végi válogatásunkba is bekerült, az amerikai énekes-dalszerző, Mimi, nem hiába őt kérte fel partnerként pesti fellépése előtt. A hangulatot ezzel a két egysnittes felvétellel próbáljuk rekonstruálni. Élvezzétek!

  • Még egy Noémi-videó készült az estén, szintén egy olyan új dalról, amit még nem hallhattatok.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
heti bontás ep pécs volt fesztivál Bánkitó koncert kritika keret fran palermo keltető galéria Akvárium interjú képek lemez a38 kikeltető budapest middlemist red Kaktus Sziget keretblog.hu fesztivál ivan & the parazol Irie Maffia