Előkerült két eddig ki nem adott Panel Surfers dal a fiók mélyéről
május 20, 2023

A szemfülesek már kiszúrhatták, hogy se szó, se beszéd felkerült a streaming platformokra két új Panel Surfers dal. A jelenleg már nem aktív zenekar a 2016-os Redroom című lemezük óta nem adott ki hivatalosan semmit, ezért különösen nagy öröm ennek a két trekinek a megléte.

A két számos single a PLUTO Sound ernyője alatt látott napvilágot. A kiadó vezetője, Huszár Kristóf lapunknak elárulta, hogy ő készítette a felvételeket, részben a hajdani Keleti Blokkban, részben pedig a kiadó Nagy Diófa utcai pincestúdiójában még 2016-ban, a nagylemez előtt.

„Valamikor tavaly vagy előtte megtaláltam, aztán elküldtem a srácoknak hogy jé ezzel milett, aztán végül megint elfelejtődött, aztán pár hete rámirtak, hogy mi lenne ha kiraknánk. Nem sokra emlékszem, de a srácok még kevesebbre.”

– meséli Kristóf.

Bár a zenekar már nem él, így a megjelenést posztumusznak érdemes tekinteni, azonban az utánuk maradt űrt némileg feledtetik a tagok újabb formációi, a Darage és a második lemezére készülő Kibaszott Emberek. Mindkét bandát elcsíphetitek az idei Kolorádó fesztiválon a KERET színpadon.