Nem lesz többé Rakéta Fesztivál

Cikk

október 4, 2016

Kocsis András

700

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!

A mai napon e-mailben értesültünk arról, hogy az idei Rakéta Fesztivál volt valószínűleg az utolsó. A fesztivál öt éve indult, akkor még csak az A38 Hajón, majd az utóbbi években egész hetes klubfesztivállá nőtte magát, ahol minden feltörekvő zenekar szeretett volna legalább egyszer játszani.

ESEMÉNYAJÁNLÓ ↓

Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy a fesztivál volt a budapesti underground színtér legfontosabb eseménye, és nagyon fog hiányozni a jövő évi felhozatalból.

Alább olvashatjátok a szervezők által küldött levelet.

Hosszas gondolkozás és beszélgetés után úgy határoztunk, hogy a 2016-os Rakéta Fesztivál volt az utolsó. Amikor elkezdtük tervezgetni a jövő évi bulit, úgy éreztük, hogy új kihívásokra van szükségünk.
Először az volt az ötletünk, hogy bevonjuk a szervezésbe néhány barátunkat tehermentesítőleg (itt kérünk tőlük elnézést az elhúzott mézesmadzagért!), de beláttuk, hogy ez csak a lényeg elodázása.
Jövő nyáron tuti hiányozni fog nekünk is a Rakéta. De már tudjuk, akkor majd azzal vigasztaljuk magunkat, hogy míg a Pixiesnek négy jó lemeze volt a hatból, addig az öt Rakétából meg mindegyik jó volt. Most azonban várakozásokkal tekintünk előre, hogy vajon mit fogunk csinálni azokkal az óráinkkal, amiket az elmúlt években fesztiválszervezésre fordítottunk.
Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen együttműködéssel, segítséggel, vagy akár csak a személyes jelenlétével emelte a Rakéta Fesztivál fényét!
Nagyon sok helyen találkozunk még:
Andris, Panni, Ádám

Fotó: Podobni Mihály / fénytképező.tumblr

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK