Itt az idei Reflektor Fesztivál teljes lineupja
október 4, 2023

A tavaly talán kicsit nagy vállalással indult többnapos fesztivál idén egynapossá változik és a Dürerbe költözik, headlinerként érkezik a brit Shame, de magyar fellépőkből sem lesz hiány.

Tavaly került megrendezésre először a Reflektor Fesztivál, aminek célja az volt, hogy olyan nyugati előadókat hozzon az országba, akik amúgy nem turnéznak erre. Nem volt egyszerű a dolog, az utolsó pillanatban helyszínt kellett váltani és sajnos az érdeklődés sem volt akkora, amekkorát egy ilyen lineup érdemelt volna.

A headliner már hónapok óta nyilvános, érkezik a brit, újhullámos posztpunkot játszó shame, magyar oldalról pedig utolsó koncertjét adja a bloghoz szorosan kötődő, visszavonuló Middlemist Red.

“Az elmúlt 2 hónapban záporozó üzenetek hatására úgy éreztük, hogy valóban sokat jelentene nekünk is, illetve reméljük nektek is ha még egyszer utoljára színpadra állnánk Budapesten is. Most pedig már biztosan mondhatjuk, hogy mi is ott leszünk az idei Reflektor fellépői között. Plusz adalék, hogy azzal SHAME zenekarral fogjuk co-headlineolni az estét, akik mindannyiunk életében egész meghatározó szerepet töltöttek be egy időszakban, így tényleg egy méltó lezárása lesz az elmúlt évtizednek ez az este.”

– mondta a zenekar

Szintén érkezik a posztpunk fele kacsingató Galaxisok, Holi zenekara, a Hiúz, a kisbetűs ünnepnapok, a Kikeltetős denevér és Hocuspony, az estét pedig Sierra Delta és a We Wanna Be Forgotten DJ szettje zárja majd.

Egyértelmű letekerés ez a program a tavalyihoz képest, de irtó izgalmas zenekarok játszanak majd, főleg azoknak, akik bírják a posztpunkot. Jegyek elővételben erre kaphatóak.