Ez a négy feltörekvő banda is fellép a VOLT Fesztiválon
május 23, 2016

A VOLT Fesztivál az elmúlt években az ország legeklektikusabb fesztiválja lett. Idén is például egy színpadon váltja egymást a Csík Zenekar és az Iron Maiden, a kötelező, unásig ismételt, belterjes, rádióbarát nagy magyar nevek mellett pedig szerencsére teret kapnak az underground színtér fontosabb zenekarai is.

Sopron még így is az ország legpezsgőbb fesztivál célpontja, és örömünkre szolgál, hogy ehhez idén mi is hozzátehetünk egy keveset.

Összeálltunk a friss zenekarokat bemutató Ten Years Before csapatával, és a Szigetes fesztiválok hivatalos rádiójával, az Open Airrel, és a négy nap során elhozunk nektek az ország legizgalmasabb feltörekvő zenekarai közül párat.

Szóval ha a délutáni lángos, és az esti fő fellépők között egy kis friss, minőségi és élvezetes zenére vágytok, kapjátok el őket minden nap este 6-tól, élőben, az Open Air Rádió Teraszon a fesztivál közepén, a nagy kereszteződésnél!

Mindegyik koncertnek saját Facebook eseménye van, ezekért kattintsatok a listában a napokra, a további fejleményekről ott értesülhettek.

#Addtovább a hírt, és találkozzunk Sopronban!