Kikeltető PÉNZ
Karácsonyi dalpremier egy friss magyar bandától
Skeemers - Another Planet

Karácsonyi dalpremier egy friss magyar bandától

Skeemers - Another Planet

Ha már sikerült kicsit magatokhoz térni a bejgli/halászlé/töltöttkáposzta/szaloncukor kómából, mutatunk egy úgy számot ami garantáltan kiveri fejetekből a Jingle Bellst és a Csendes Éjt!

A Skeemers egy megfontolt banda. Tudatosan, okosan építkeznek, hiszen már 2014 nyara óta írnak dalokat, de még csak most novemberben került ki első számuk, a Fairlady, amin érezni, hogy már összeszokott csapat alkotta. A most nálunk debütáló szám a banda második stúdióban rögzített alkotása, producerük Puha Szabolcs volt. A dal ráadásul korlátozott ideig ingyenesen letölthető a SoundCloudról!

Az új dal Ferenczi Szoni, a zenekar énekese szerint: “Azt az érzést próbálja elkapni, amikor részegen valami fesztiválon kiszúrsz magadnak egy fiút vagy egy lányt, a szimpátia pedig kölcsönös és baromi jól érzitek magatokat.”

A banda stílusa amerikai surf és skatepunk zenekarok nyomvonalát követi, mint pl. a Skaters, a The Orwells, a FIDLAR vagy a together PANGEA. Ez utóbbival egyébként együtt is játszanak február 22-én a Dürer Kertben, ami nemcsak jó lehetőség, hanem egyenesen egy valóra vált álom a zenekarnak.

A jövőben szeretnének sokat koncertezni, illetve egy albumot is kiadni, amit remélhetőleg már a nyár elején hallhat a nagyérdemű. Addig sem kell Skeemers nélkül maradnunk; a stúdiózásról videó készül, amiben megleshetjük, hogyan is készül a lemez. Addig is kövessétek őket Facebookon és Soundcloudon, érdemes lesz rájuk odafigyelni!


Idén karácsony három napján három újdonsággal lepünk meg titeket.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.