Ilyen volt élőben a visszatért makrohang – koncertvideó premier
február 1, 2024

Október végén egy új dallal tért vissza a 10-es évek egyik meghatározó instrumentális zenekara, a makrohang, a megjelenésről itt írtunk bővebben. Egy szeptemberi titkos koncert és két kiadott single után január elején a Turbina nagytermében teltház előtt léptek fel, az itt készült koncertfelvételt most nálunk láthatjátok először.

A dalok energiáit Bartha Márk külön erre az alkalomra készített fényinstallációja emelte a csúcsra, a Rotera Film Inc. által készített videó pedig gyönyörűen adja vissza a koncert hangulatát.

“A szeptemberi titkos koncertünk és a novemberi Bush-os buli után ez volt tulajdonképpen a “visszatérő” koncertünk, olyan értelemben, hogy itt tudott megjelenni és megszólalni először rendesen az, amit elterveztünk. Nagyon örültünk, hogy megtöltöttük a Turbinát, a reakciókból úgy éreztük, hogy sok új arc is eljött, ami tök jó.” 

– Mesélte Nagy Gergely a koncert kapcsán

Az, hogy egy instrumentális, 6 perces dalokkal mesélő zenekar meg tud tölteni egy pesti koncerttermet a 15 másodperces catchy TikTok refrének korszakában (csütörtökön!!!) szerintem mindenképpen említésre méltó, reméljük sokszor teszik még ezt!

  • A két friss singlet egyben már megtekinthetitek a fenti videóban, hamarosan pedig külön-külön is elérhető lesz, ehhez érdemes figyelni a srácok Instagramját. A zenekar a tervek szerint egy ideig nem lép színpadra Budapesten, de hamarosan újabb megjelenésekkel és nyári dátumokkal jelentkeznek.

Kiemelt kép: sinco.hu