Augusztusban lesz az idei Kolorádó
április 14, 2020

Szerencsére újabb kedvenc fesztiválunk menekült meg a járvány miatti elhalasztás karmaiból: a Fishing On Orfű után ma a Kolorádó szervezői is hírül adták, hogy új időpontot kap az esemény. A járvány-vészhelyzet miatt belátták, hogy a júniusi dátum nem reális, de sikerült átszervezniük a fesztivált augusztusra.

A 2020-as Kolorádó új dátuma: augusztus 12-15.

Ráadásul sok munkával és kis szerencsével azt is elérték, hogy az eredeti meghívott fellépők is velük és velünk tartsanak majd a nagykovácsi tündérerdőben: „Borzasztóan hálásak vagyunk nekik. Csodálatos, hogy ebben a helyzetben a sok hazai és külföldi zenekar, művész, partner és együttműködő mennyi áldozatot hozott, a saját szuper csapatunkról nem is beszélve” – írták.

Az eddig bejelentett külföldi és magyar előadókról itt értekeztünk bővebben, és azt se feledjétek, hogy négy év után a Rakéta Fesztivál is a Kolorádó árnyai között éled újjá.

„Ma még senki sem tudja, hogy milyen lesz a járvány utáni világ, lesz-e olyan, mint régen, vagy valami egészen újat kell felépítenünk. Mi, akik a Kolorádót szervezzük, abban viszont biztosak vagyunk, hogy egy ilyen megrázkódtatás után még sokkal nagyobb szükség lesz szabadságra, közös élményekre, és egy olyan helyre, ahol együtt lehet lenni, koncerteken, bulikban, művészeti előadásokon, vagy csak egy szép réten heverve, egy hatalmas, színes gömböt bámulva. Iszonyatosan várjuk a pillanatot, amikor végre mindez ismét megvalósulhat. Elég hálásak leszünk akkor az életnek”

– mondja a kialakult helyzetről a fesztivál főszervezője, Manek Gábor.

A már megvásárolt bérletek természetesen érvényesek az új dátumra is, és ha valamilyen okból kifolyólag mégis elmarad az esemény, akkor is gondoskodnak majd a jegyvásárlók kárpótlásáról.

Fotók: Kolorádó Fesztivál Facebook-oldal