Nyár végére tolták az idei Fishing On Orfűt a járvány miatt

Hírek

április 7, 2020

Steszkó Zsanett

984

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Arról már mi is beszámoltunk, hogy a koronavírus-járvány fenekestül felforgatta a zeneipar mindennapjait és előre leszervezett naptárját is. A márciusi és áprilisi koncertek és zenei események zöme már kapott új időpontot – mi is dolgozunk rajta a Szülinyolcnál – vagy épp online formában valósul meg, de a hazai nyári fesztiválok kapcsán egyelőre sok a kérdőjel.

Vannak, amelyek bíznak a vészhelyzet rendeződésében, mire beindul a nyári fesztiválszezon, esetleg b és c terveket gyártanak, de azt már most biztosan tudhatjuk, hogy a Fishing On Orfű inkább nem bízza a véletlenre és augusztus végére telepedik.

A szervezők kedden adták hírül, hogy az idei Fishing új dátuma 2020.08.26-27-28-29.

Az új zenei program már megtalálható a fesztivál weboldalán, a fesztivál csapata igyekezett minimális változtatásokkal átszervezni az eredeti felhozatalt augusztus végére.

A már megváltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontra, de akinek nem tetszik ez a felállás, az májusban vissza is válthatja belépőjét. Ezzel kapcsolatban még áprilisban ígérnek bővebb tájékoztatást.

A veszélyhelyzet kihirdetéséig a Fishing jegyei rekordgyorsasággal fogytak. A fesztiválra március elejére az összes bérlet elkelt, a pénteki és szombati napokra már napijegyet sem lehetett kapni. A jegyvásárlást jelenleg leállították – a tervek szerint júniusban indítják újra azt.

PLAYLISTEK