Menu

Napi örömhír így a nyár beköszöntével, hogy ha minden jól megy, idén sem kell nélkülöznünk a Kolorádót. Egyszer már áthelyezték a fesztivált júniusról augusztus közepére, azonban később kiderült, hogy a járványhelyzet miatti korlátozások még pont gátat szabnak a megvalósításnak. 

A fesztivál csapata viszont tovább szervezkedett és ma bejelentették, hogy az új-új dátum augusztus 26-29. lesz.

„Az utolsó nyári hétvégén a miénk lehet Kolorádó erdője, köszönjük vendéglátóinknak, a cserkészeknek, hogy ezt lehetővé teszik. Nagyon köszönjük az UbikEklektiknek is a rugalmasságot, hogy egy héttel korábbra hozzák a fesztiváljukat miattunk. Így több jó helyen tudunk örülni” – írják.

Az V. UbikEklektik új dátuma egyébként augusztus 19-23., akárcsak a Fekete Zaj 2020-é, ami szintén meg lesz tartva.

A már megváltott Kolorádó bérletek ugyanúgy érvényesek az új dátumra is. Ha esetleg valamilyen okból kifolyólag nem tarthatják meg az eseményt, mindenki kárpótlásáról gondoskodnak a szervezők és minden egyéb, a jegyekkel és a dátumváltozással kapcsolatos, jelenleg rendelkezésre álló információt megtaláltok a  kolorado.hu/augusztus oldalon.

Mivel az augusztus közepi dátumnál úgy állt a dolog, hogy az eredeti meghívott fellépők is velünk tudnak tartani, így reménykedhetünk benne, hogy ez továbbra is így van – róluk itt írtunk bővebben.

„Nagyon várjuk már, hogy a nyár végével felszabaduljunk. Nem egyedül, nem a gép előtt, nem kevesen, hanem együtt. Vigyázva egymásra és magunkra. Kint az erdőben, a csillagok alatt, össze-vissza, koncerteken, bulikban. Augusztusban találkozunk!”

Ámen!

Fotók: Kolorádó Facebook-oldal

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek