Ilyen az, amikor eggyé válsz a hangszereddel

Cikk

november 6, 2016

Énekes András Előd

186

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Harmadik videójával jelentkezik nálunk a Telep Sessions, ezúttal a Makrohangos Nagy Gergő volt a szeánsz főszereplője, és amit a gitárjával művelt, azt nehezen lehet szavakba önteni.

Szóló koncertet viszonylag ritkán – például a Jazzajon, vagy tavaly az UH Fest-en – ad Gergő, de elmondása szerint jó élmény volt a legutóbbi Telepes fellépése, mert ugyan viszonylag kevesen voltak ott a helyszínen, viszont aki arra járt, nem tudta levenni a szemét a produkcióról.

Bő nyolc perc erejéig minket is megigézett a szólózás, de korábban Duke Bluebird és a Slow Village fellépése is emlékezetesre sikerült, nemsokára pedig folytatódik nálunk a Telep Sessions, ne maradjatok le.

PLAYLISTEK