Ha lemaradtál az Exotic Girlfriend Kikeltetős bulijáról, most visszanézheted

Cikk

január 7, 2020

keretblog.hu

803

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez szükségünk van a támogatásotokra. Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, és ha megteheted, támogasd a munkánkat!

CataflamingoUntitled99FILO, a Sauropoda Trio, az Erkölcsi Mozsdo és a Quiet Kid & The Speakers koncertvideói után befutott az Exotic Girlfriend Düreres fellépését megörökítő felvétel is. 

Az elhangzott szerzemények:

– Sea Of Love
– Exotic Girlfriend
– Pisces Moon Sign
– Eastern European Accent

Ironikus art-pop formabontó elemekkel, amelynek írója maga az élet: szerelmek, csalódások, utazások. Lenyomat az összetört szívekről, országokon átívelő románcokról, félreértett üzenetekről. A lányok élőben inkább zenés performansszal készülnek, mint koncerttel, ahol nagy dózisban jönnek az érzelmek és az (ön)irónia, ezt a közönség a Kikeltető előtt például a Kolorádó Fesztiválon tapasztalhatta meg. A számokban nagy hangsúlyt kap a szöveg: saját elmondásuk szerint a barátság és a szerelem erejét, a női lét kihívásait világítják meg a zene és a performatív elemek segítségével.

A videót Pencz Roland, Csontos Bence, Klecska Bertalan és Szabó Dominik készítették, a hangot Csontos Bence vette fel és keverte meg.

Címkép: Komróczki Dia

PLAYLISTEK