Itt az első Kikeltető koncertvideó a Cataflamingóval

Cikk

december 3, 2019

Kocsis András

706

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Elkezdődtek az idei Kikeltető Dürer Kertes élő fordulói, múlt héten fellépett az Untitled 99, a Phönix, az Erkölcsi Mozsdó és a Cataflamingo, utóbbi zenekar koncertvideóját mutatjuk elsőként a 2020-as felhozatalból.

A Düreres koncertnapokon négy-négy zenekar játszik félórás szetteket, amelyet videóra vesz a KERET stábja. A következő esemény holnap lesz, ahol fellép FILO, a Sauropoda Trio, Thoma Dávid és a Quiet Kid & the Speakers. Itt találjátok az eseményt.

A videót Komróczki Dia, Major Bálint, Klecska Bertalan, Ballagó Zsolt készítette, a hangot pedig Csontos Bence vette fel és keverte meg. Címlapkép: Komróczki Dia.

PLAYLISTEK